Topptipset resultat

Onsdag, 24/7 (v30)

Senaste omgången av Topptipset. Resultat från onsdag 24 juli 2024. Rätta din Topptipset rad, se utdelning och delta i nästa omgång direkt på nätet. För historiska Topptipset resultat, klicka på kalendern uppe till höger och välj datum.

Rätta Topptipset raden 24/7

1
Japan-Paraguay
5-0
1
2
Irak-Ukraina
2-1
1
3
Frankrike-USA
3-0
1
4
Mali-Israel
1-1
X
5
NK Celje-Slovan Bratislava
1-1
X
6
Cliftonville FC-FK Auda
1-2
2
7
Dinamo Batumi-FK Decic Tuzi
0-2
2
8
Servette-Young Boys
3-1
1

Antal rätt
Vinnare
Utdelning
8 rätt
213 st
3 954 kr

Information om Topptipset

Bli expert på Topptipset

Om Topptipset

Väldigt länge var det Stryktipset och Måltipset som gällde om man vill betta på kombinationer av fotbollsmatcher i Sverige. Nu har det dock tillkommit ett flertal intressanta spelprodukter och en av dem som vi verkligen vill lyfta fram är Topptipset!

Det är Svenska Spel som i och med denna produkt låter dig tippa på resultatet i åtta matcher som tas från olika ligor och turneringar. Detta är en tilltalande spelform för alla som inte bara är intresserade av en enda liga utan som istället är allmänbildade inom fotboll.

Om man jämför med Stryktipset och Europatipset där det spelas på 13 matcher har du större chans få alla rätt i Topptipset där det alltså är 8 matcher som gäller. Vinsterna blir dock inte lika höga. En annan skillnad är du kan spela på Topptipset nästan varje dag och inte bara en gång i veckan som när det gäller många andra spelprodukter.

Så spelar du på Topptipset

Att spela på Topptipset innebär att du bedömer vilket som kommer att bli resultatet i de åtta matcher som ingår i spelomgången. Du har alltså tre alternativ (hemmaseger, bortaseger eller oavgjort) i varje match. Att få till åtta rätt på ett enda försök är svårt och det är därför som många väljer att spela på flera rader.

Skapa ett konto hos Svenska Spel så kommer du snabbt och enkelt igång med att spela Topptipset. Du kan även få tillgång till bra information om lagen som spelar vilket ökar dina chanser att ta ett väl underbyggt beslut. Du har möjlighet att annullera ett spel fram till en minut efter spelstopp.

Spela många rader med hjälp av ett system

Du behöver inte nöja dig med att spela på ett resultat per match. Att halvgardera en match innebär att du vinner på två av de tre tänkbara resultaten. Det är även fullt möjligt att helgardera de flesta matcherna, då behöver du dock betala för många rader vilket kan kosta ganska mycket pengar. En sådan kombination av rader brukar kallas för ett system.

Att spela med system innebär att du inte behöver fylla i varenda rad manuellt utan det görs automatiskt på Svenska Spels hemsida efter att du valt hur många hel- och halvgarderingar du vill göra.

Vinstplan Topptipset

Vad du kan vinna beror på hur mycket det totalt sett spelats för under en omgång. Hur många som prickat in åtta rätt spelar också stor roll eftersom prispotten delas mellan dem.

Det är hela 70 % av omsättningen som betalas ut i form av vinster, och en sak som är lite speciell med Topptipset är att det är full pott som gäller här. Du vinner med andra ord ingenting om du får 6 eller 7 rätt av 8 möjliga.