Powerplay resultat

Söndag, 26/5 (v21)

Senaste omgången av Powerplay. Resultat från söndag 26 maj 2024. Rätta din Powerplay rad, se utdelning och delta i nästa omgång direkt på nätet. För historiska Powerplay resultat, klicka på kalendern uppe till höger och välj datum.

Rätta Powerplay raden 26/5

1
Sverige-Kanada
4-2
1
2
J. E. Ek-J.Tavares
0-0
X
3
Schweiz-Tjeckien
0-2
2
4
K. Fiala-D.Kubalik
0-0
X
5
Florida Panthers-New York Rangers
4-4
X
6
Verhaeghe-Trocheck
0-0
X
7
Milwaukee Admirals-Grand Rapids Griffins
2-0
1
8
Edmonton Oilers-Dallas Stars
3-5
2

Antal rätt
Vinnare
Utdelning
8 rätt
109 st
979 kr

Information om Powerplay

Bli expert på Powerplay

Om Powerplay

Powerplay är en spelprodukt från Svenska Spel som vänder sig till alla som gillar betting och hockey. När det är hockeysäsong kan du spela Powerplay de flesta dagar i veckan. Precis som när det gäller Topptipset inom fotboll spelar du här på åtta matcher som kan tas från olika ligor.

Spelformen passar dig som gillar hockey i största allmänhet och inte bara en speciell liga, som handen i hockeyhandsken! Det ska dock sägas att det oftast handlar om matcher från SHL och NHL, som ju borde vara intressantast utifrån vårt svenska perspektiv. Powerplay har varit igång sedan 2009 och har blivit en stor framgång.

Så spelar du på Powerplay

Du kommer enkelt åt spelkuponger genom att skapa ett konto på Svenska Spels hemsida och klicka på Powerplay. Du väljer vilket resultat du tror på i de åtta matcherna och om du vill gardera en eller flera matcher.

Svenska Spel bjuder på högkvalitativa speltips och användbar statistik om de lag som deltar i en omgång Powerplay. Det gör denna spelform väldigt nybörjarvänlig. Om du inte redan kan mycket om hockey läser du dig snabbt till informationen du behöver för att ta ett insatt beslut. Du kan även följa spelen live från ditt konto och se om du vann på någon av dina rader.

Du väljer om du vill satsa 1, 2, 5 eller 10 kronor per rad. Det påverkar hur mycket du sedan vinner ifall du får 8 rätt.

Testa Powerplay Head-to-Head

Om du kollar på en spelkupong så ser du att vissa av matcherna pryds med gula hockeyhjälmar. Det betyder att du kan spela på sidospelet “Head-to-Head”. Där har Svenska Spel valt ut två spelare, och du ska betta på vem som kommer att göra flest mål.

Spela Powerplay med systemspel

När du garderar vissa matcher, och därigenom ökar antalet rader du spelar under en omgång, kallas det för systemspel. Gör du många garderingar kan antalet rader bli så stort att det är orimligt att fylla i alla för hand.

Systemet innebär att antalet rader räknas ut automatiskt efter att du gjort dina garderingar. Med ett stort system ökar kostnaden men också vinstchanserna markant!

Vinstplan Powerplay

Flera faktorer bidrar till att avgöra hur mycket du har chans att vinna i Powerplay. Vad du själv satsat spelar naturligtvis en avgörande roll. Eftersom vinsten är en del av den totala omsättningen, som delas av alla som fått 8 rätt, spelar det även roll hur många som satsat och vunnit under en omgång Powerplay.

70 % av omsättningen går tillbaka till spelarna i form av vinster, men det är bara de som fått 8 rätt som vinner pengar. Det finns alltså bara en vinstgrupp i Powerplay.