Keno resultat

Onsdag, 24/7 (v30)

Senaste Keno dragningen. Resultat från onsdag 24 juli 2024. Rätta din Keno rad, se utdelning och delta i nästa dragning direkt på nätet. För historiska Keno resultat, klicka på kalendern uppe till höger och välj datum.

Rätta Keno raden 24/7

8
67
65
46
9
49
57
54
22
38
24
66
3
31
60
43
42
17
56
70

Utdelning keno
Utdelning kung keno
Keno 11
Keno 10
Keno 9
Keno 8
Keno 7
Keno 6
Keno 5
Keno 4
Keno 3
Keno 2
Keno 1
Keno 11
Keno 10
Keno 9
Keno 8
Keno 7
Keno 6
Keno 5
Keno 4
Keno 3
Keno 2
Keno 1

Information om Keno

Bli expert på Keno

Om Keno

Keno är ett spel som påminner lite om Bingo. I Sverige är det Svenska Spels version av Keno som gäller och det hela går ut på att i förväg pricka in så många nummer som möjligt av de 20 tal som slumpas fram utifrån 70 möjliga nummer. Du kan spela på 1-11 nummer under en omgång.

En sak som gör Keno speciellt är att dragningarna görs varje dag och att det är stora vinster som står på spel! Du kan faktiskt vinna så mycket som 15 miljoner på en kenodragning. Samtidigt är det relativt “lett å vinne”, vilket också är Kenos officiella slogan.

Spelar du med fler nummer höjer du vad som kallas för din “Kenonivå”, och det innebär att vinstsummorna ökar. Spelar du istället med få nummer vinner du mindre, men vinstchansen är å andra sidan högre. Precis som i många andra klassiska hasardspel kan du alltså välja hur stor risk du vill ta och hur mycket som du ska ha chans att vinna.

Vad är Kung Keno?

Kung Keno är ett sidospel som ökar dina vinstmöjligheter. Bland 20 vinnande nummer som dras utses ett nummer till Kung Keno. Om du haft tur och prickat in detta nummer kammar du hem pengar enligt en extra förmånlig vinstplan. En rad med Kung Keno kostar dubbelt så mycket som när du spelar vanlig Keno.

Spelstopp och sändningstider för Keno

Spelstoppet för Keno är klockan 18.25 om det är en vardag och klockan 17.25 på helger. Dragningarna görs direktsänt i TV4, klockan 18.50 på vardagar och klockan 17.55 på helgerna. Sändningen sker från en studio i Visby på Gotland. Du kan rätta dina spel på Svenska Spels hemsida direkt efter dragningen. Du har också möjlighet att annullera ett spel, samma dag som du lagt det, fram till fem minuter efter spelstopp.

Så här spelar du Keno

Det enklaste sättet att spela Keno är att gå in på Svenska Spels hemsida. Bestäm dig för hur många nummer du vill spela på och välj själv ut numren eller begär att få dem framslumpade åt dig. Du kan spela på upp till sex kenorader per dragning och varje rad kan gälla olika antal nummer. Du kan också välja att låta en kenorad gälla under flera dragningar så att du inte måste göra en ny varje gång du vill spela.

Spela Keno med spelpaket

Om du vill spela på ett snabbt och smidigt sätt kan du välja mellan olika “Kenonivåer” och antal rader genom köpa ett färdigt spelpaket (Keno 30, 60, 120 eller 250). Då är raderna redan framslumpade, men du kan enkelt byta ut siffrorna i en eller flera rader om du skulle vilja det.

Systemspel

När det gäller Keno så betyder systemspel att du väljer fler rader, vilket ökar chansen till vinst, samtidigt som du betalar mer för ditt spel. När du spelar hos Svenska Spel väljer du på ett enkelt sätt mellan 2-9 “systemnivåer” och om du även vill spela på Kung Keno.

Vinstplan Keno

Du kan se din vinstplan i anslutning till spelbrickan när du spelar på Keno på Svenska Spels hemsida. Planen påverkas av antalet markeringar på din spelbricka.