Oddset Matchen resultat

Onsdag, 24/7 (v30)

Senaste omgången av Matchen. Resultat från onsdag 24 juli 2024. Rätta din Matchen rad, se utdelning och delta i nästa omgång direkt på nätet. För historiska Matchen resultat, klicka på kalendern uppe till höger och välj datum.

Rätta Matchen raden 24/7

1
Uzbekistan-Spanien Omsättning: 7 160 kr Odds: 7,59
1-2
2
Argentina-Marocko Omsättning: 7 779 kr Odds: 15,56
2-2
4
Egypten-Dominikanska Republiken Omsättning: 3 115 kr Odds: 19,82
0-0
3
Guinea-Nya Zeeland Omsättning: 3 925 kr Odds: 9,16
1-2
5
Japan-Paraguay Omsättning: 5 155 kr Odds: 360,85
5-0
6
Irak-Ukraina Omsättning: 5 091 kr Odds: 8,29
2-1
7
Frankrike-USA Omsättning: 11 516 kr Odds: 10,01
3-0
8
Mali-Israel Omsättning: 3 173 kr Odds: 7,01
1-1

Information om Matchen

Bli expert på Matchen

Om Oddset Matchen

Oddset är en spelform som Svenska Spel tillhandahåller och som förgrenar sig i några olika varianter. I Oddset Matchen gäller det att tippa på resultat i en eller flera sporthändelser. Spelobjekten hämtas från flera olika idrotter och du kan välja resultat du tror på och spela på upp till 12 matcher, varje dag.

Oddset Matchen passar alla sportintresserade som vill ha ett extra spänningsmoment. Det är dessutom ett spel som många av bettingproffsen väljer eftersom det ger så stor frihet.

Oddsen är inte fixerade utan förändras fram till matchstart utifrån de spel som kommer in. Om du lägger ett sent spel kan du väga in den mest aktuella förhandsinformationen. Matcherna avgörs vid olika tidpunkter och du kan följa utvecklingen live via den resultatservice som Svenska Spel ger på sin hemsida.

Så här spelar du på Oddset Matchen

Eftersom det är Svenska Spel som har utvecklat den här tjänsten behöver du ha ett konto på deras hemsida. Då kan du enkelt och smidigt spela direkt online, annars är alternativet att spela via ombud. Spelobjekten i Oddset Matchen är matcher i lagsporter, och på en digital kupong väljer du hur många mål du tror att respektive lag kommer att göra under ordinarie speltid.

Du kan satsa allt från 10 till 500 kr på en match. Om du ångrar ett spel du lagt har du möjlighet att annullera det så länge det inte gått mer än 30 minuter sedan du la spelet.

Något som vi tycker är riktigt bra med Svenska Spel är att de bjuder frikostigt på information och statistik som gör det lättare för dig att spela på ett väl underbyggt sätt.

Ta hjälp av Xperten

En trevlig funktion som Svenska Spel bjuder på kallas för Xperten. Det innebär att du kan få färdiga förslag på resultat att spela på. Förslagen bygger på en kombination av tips från experter och slumpen.

Så här spelar du systemspel på Oddset Matchen

Att spela med system innebär att du bettar på flera olika resultat på en och samma match, vilket ökar dina vinstchanser. Du kan även välja att reducera ett system om du vill få ner kostnaden.

Med systemreduceringen kan du till exempel utesluta resultat som oavgjort, borta- eller hemmaseger. När du lägger ditt spel på Svenska Spels hemsida så kan du fördjupa dig i de lite mer avancerade val du kan göra när du satsar på Oddset Matchen.

Vinstplan Oddset Matchen

Om ditt spel på Oddset Matchen slår in vinner du ett belopp som står i relation till hur mycket du spelat för, och vilket odds som Svenska Spel satt för sporthändelsen som du bettat på.

Återbetalning

70 % av spelarnas insatser går tillbaka i form av vinster. Det är samma procentsats som när det gäller liknande spel från Svenska Spel.