Oddset Bomben resultat

Lördag, 18/5 (v20)

Senaste omgången av Bomben. Resultat från lördag 18 maj 2024. Rätta din Bomben rad, se utdelning och delta i nästa omgång direkt på nätet. För historiska Bomben resultat, klicka på kalendern uppe till höger och välj datum.

Rätta Bomben 1 raden 18/5

1
Lettland-Sverige
2-7
2
Danmark-Schweiz
0-8
3
Kanada-Finland
5-3

Rätta Bomben 2 raden 18/5

1
AIK-Häcken
1-2
2
Degerfors-Örgryte
4-1
3
Oddevold-Brage
1-1

Rätta Bomben 3 raden 18/5

1
Kanada-Finland
5-3
2
Tyskland-Polen
4-2
3
Frankrike-Slovakien
2-4

Rätta Bomben 4 raden 18/5

1
Torino-Milan
3-1
2
Braga-Porto
0-1
3
Alavés-Getafe
1-0

Information om Bomben

Bli expert på Bomben

Om Oddset Bomben

Bomben är ett spel som Svenska Spel erbjuder. Det påminner om klassikern Måltipset så tillvida att du spelar på slutresultat i form av antal mål och inte bara på om det blir oavgjort, hemmaseger eller bortaseger i matcherna.

En bomb kan bestå av 2, 3, eller 4 matcher som hämtas från sporterna fotboll, hockey, innebandy eller bandy.

Oddset Bomben är känt för att vara en ganska billig spelform där oddset ändå kan bli väldigt högt. Rekordoddset landade på otroliga 2,6 miljoner x insatsen när ett kompisgäng prickade in Bomben:

Bollnäs–Sandviken 3-1 Edsbyn–Vänersborg 8-3 Västerås SK–Villa-Lidköping 9-4

Anledningen till att oddsen blir höga att det är ganska svårt att pricka in exakt rätt resultat i flera matcher.

Så här spelar du på Oddset Bomben

Om du vill spela online behöver du ha ett konto hos Svenska Spel. Alternativet är att göra det via ombud i en fysisk spelbutik. I den här guiden utgår vi från att du spelar online.

Välj vilka matcher du vill ska ingå i din Bomb. Klicka på varje match och välj vilket resultat du vill spela på. Välj din radinsats och slutför betalningen. Svårare än så är det inte.

En utmärkt service som Svenska Spel bjuder på är aktuell information om de matcher som ingår i deras spel. Du kan till exempel få tillgång till aktuell statistik om lagen.

Ett alternativ till att spela på flera matcher är att spela på resultatet efter första, andra och tredje ronden i en hockeymatch!

Ta hjälp av Xperten på Oddset Bomben

Genom att välja Xperten på din kupong kan du spela ett visst antal rader i Oddset Bomben med ett på förhand givet resultat, så att du slipper tippa på egen hand. Tipset du får bygger både på slumpen och på vad experter anser om matcherna du valt.

Så här spelar du systemspel på Oddset Bomben

Ett system innebär att du väljer mer än ett resultat på en eller flera av de matcher som du väljer att spel på i Oddset Bomben. Då ökar antalet rader, och i och med det får du fler vinstchanser, till en högre kostnad.

Att spela med stora system kan bli dyrt men du kan göra så kallade reduceringar för att få ner priset. Läs mer om det på Svenska Spels hemsida om du vill lära dig mer om strategi i Oddset Bomben.

Vinstplan Oddset Bomben

Hur mycket du har chans att vinna i Oddset Bomben bestäms av oddset på matcherna du valt ut och insatsen.

Återbetalning

Återbetalningen ligger på 65 % i Oddset Bomben. Det är bra om man betraktar denna spelform som ett turspel eftersom rena turspel hos Svenska Spel har en mycket lägre återbetalning.